aboutus

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD
1
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Mato, Zuiden, Stonex, Leica, Sokkia, Topcon, Pentax, Nikon, Trimble
Aantal werknemers: 100~10
Jaarlijkse omzet: 500000000-1000000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 50% - 60%
Main products: Total station, GNSS receiver, theodolite
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Galaxyz Group is een groepsmaatschappij die combineert met ontwikkelen, onderzoeken en produceren. Onze groep is gevestigd in Pudong Developing Zone en heeft twee dochterondernemingen: Shanghai Galaxy International Trade Co., Ltd. en Mato Opto-elektrisch hightech bedrijf. Ons bedrijf heeft onderzoekscentrum en fabriek in Changzhou. Onze belangrijkste producten zijn als volgt: total station, elektronische theodoliet, automatisch niveau, laserniveau, rotatielaser, GPS, afstand lasersensor en accessoires, zoals statief, prisma, paal, personeel en USB-kabel voor total station. Ons bedrijf ontwerpt software voor veel binnenlandse en overzeese fabrieken, bijvoorbeeld Boif, TJOP, Stanley en Cst-Berger. We hebben een krachtige capaciteit in technisch onderzoek en de producten die we hebben ontworpen, hebben geavanceerde technologie en stabiele prestaties. Het niet-prisma total station en het absolute codeerinstrument dat we hebben ontwikkeld en geproduceerd, hebben zeer competitieve punten in de markt voor meetinstrumenten. We verwachten dat we met meer zakelijke partners van over de hele wereld kunnen samenwerken. Daarnaast kunnen we OEM-service verlenen aan bedrijven of dealers die betere producenten in China willen vinden. Ons doel is om de beste meetinstrumenten ter wereld te produceren. Ons doel is om de markt te globaliseren, de kwaliteit te internationaliseren en de winst te maximaliseren!

-02-
Geschiedenis

Onze fabriek wordt gebouwd over 15year.

Ons de Invoer en de uitvoerbedrijf in Shanghai is open in 2007.

Wij zijn hoofdzakelijk in zich het ontwikkelen, het produceren en het verkopen en hebben de technische steun en naverkoopdienst.

-03-
Dienst

-04-
Ons Team

Het bedrijf heeft beheersafdeling, technologieafdeling, verkoopafdeling en financiert afdeling. Bekwaam om sterk onafhankelijk in werking te stellen en te verstrekken

 

Contactgegevens