Bericht versturen
aboutus

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD
1
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Mato, Zuiden, Stonex, Leica, Sokkia, Topcon, Pentax, Nikon, Trimble
Aantal werknemers: 100~10
Jaarlijkse omzet: 500000000-1000000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 50% - 60%
Main products: Total station, GNSS receiver, theodolite
Ongeveer ons
Inleiding

De Galaxyzgroep is een groepsbedrijf combinerend met zich het ontwikkelen, het onderzoeken en het produceren. Onze groep wordt gevestigd in Pudong Ontwikkelt Streek, en heeft twee dochterondernemingen: Co. van de de Melkweg Internationaal Handel van Shanghai, Ltd en Mato Opto-electrical High-tech Company. Ons bedrijf heeft het onderzoeken van centrum en fabriek in Changzhou. Onze hoofdproducten zijn zoals volgend: totale post, elektronische theodoliet, automatisch niveau, laserniveau, omwentelingslaser, GPS, de sensor van de afstandslaser en toebehoren, zoals driepoot, prisma, pool, personeel en USB-kabel voor totale post. Ons bedrijf ontwerpt software voor vele binnenlandse en overzee fabrieken, bijvoorbeeld, Boif, TJOP, Stanley, en cst-Berger. Wij hebben krachtige capaciteit in technisch onderzoek, en de producten die wij hebben geavanceerde technologie en regelmatige prestaties hebben ontworpen. De niet-prisma totale post en het instrument van de absolute coderingmaatregel dat wij ons en hebben ontwikkeld geproduceerd hebben zeer concurrerende punten in de markt van het maatregeleninstrument. Wij verwachten dat wij met meer partners van konden over de hele wereld samenwerken. Bovendien kunnen wij OEM de dienst voor bedrijven doen of de handelaars die betere producenten in China.Our-doel willen vinden moet de beste het onderzoeken instrumenten in de wereld produceren. Ons doel moet globalize de markt, de kwaliteit internationaliseren en de winst maximaliseren!

China Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Onze fabriek wordt gebouwd over 15year.

Ons de Invoer en de uitvoerbedrijf in Shanghai is open in 2007.

Wij zijn hoofdzakelijk in zich het ontwikkelen, het produceren en het verkopen en hebben de technische steun en naverkoopdienst.

Dienst

China Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Het bedrijf heeft beheersafdeling, technologieafdeling, verkoopafdeling en financiert afdeling. Bekwaam om sterk onafhankelijk in werking te stellen en te verstrekken

 

China Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

China Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens