Bericht versturen
aboutus
lopende band

Is Photo-Electronic de Technologieco. van Changzhougeomato, Ltd dat in Januari, 2002 wordt gevestigd, een bedrijf dat in het onderzoeken van, het ontwerpen van en de productie van Totale Post gespecialiseerd is, Afstandsmeter, Theodoliet, Digitaal auto-Niveau, Lasersensor (meet de waaier, de hoek en de hoogte).

 

Momenteel, omvatten de producten van GeoMATO: MTS1200series Totale Post, MTS800-reeks Totale Post, MTS600-reeks Totale Post, MTS300-reeks Totale Post, MET200-reeks Elektronische Theodoliet, DS200-Reeks Digitaal Niveau, DS100-reeks Digitaal Niveau, DM200-de Lasersensor van de reeksafstand, AM200-de sensor van de reekshoek.

 

Is de GeoMATO Totale Post beschikbaar in meer dan 10 talen, met inbegrip van Chinees, Japanner, het Engels, het Frans, het Duits, het Italiaans, Rus, Oekraïener, het Portugees, het Spaans, Tsjech, Turks, enz. Voorts wordt GeoMATO nu benoemd als productiebasis van de bekende Duitse instrumentenbedrijven.

 

GeoMATO heeft een groep technici die lange tijd bezig zijn geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van foto-elektrische producten. Zij kunnen producten voor binnenlands en buitenlandse ondernemingen volgens de eisen van de cliënten aanpassen.

 

Het GeoMATObedrijf is bereid met binnenlands en buitenlandse ondernemingen communiceren om de vooruitgang en de ontwikkeling van instrumententechnologie te bevorderen.

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD fabriek productielijn 0

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Ons bedrijf kan de verschijning volgens de eisen van de klant aanpassen en sommige extra eigenschappen toevoegen. Het bedrijf heeft OEM de diensten voor veelvoudige merken verleend. Onder hen zijn het beroemdste Leica-merk AGATEC.

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens