products

Garminmerk Etrex10 Handbediend GPS met Groene Kleur voor het onderzoeken instrument

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Gramin
Certificering: CE
Modelnummer: Etrex10
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Met de Standaardmanieren van de de Uitvoerverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdag-Specifieke tijdbehoefte te raadplegen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Garmin Medelaantal: Etrex10
Type: Handbediend GPS Kleur: Groen/Zwarte
Hoog licht:

handbediend gps merkteken

,

draagbaar gps apparaat


Productomschrijving

Detailspecificatie:

 

Beste Prijs voor Garmin Etrex 10 GPS Handbediend met Handboek in Chinees en het Engels

 

 

Garmin eTrex 10 handbediend GPS

  • Basemap wereldwijd
  • 2.2“ zwart-wit vertoning, gemakkelijk om in om het even welk licht te lezen
  • GPS en GLONASS-satellieten voor sneller het plaatsen
  • Het Paperless geocaching
  • 25-uur levensduur batterij met 2 aa-batterijen

eTrex behouden 10 de kernfunctionaliteit, de ruwe bouw, de doenbaarheid en de lange levensduur batterij die eTrex het betrouwbaarste GPS-apparaat ter beschikking stelden. Wij verbeterden het gebruikersinterface en voegden een basemap wereldwijd, het paperless geocaching en een steun voor stekel-steun toebehoren toe.

Zie de Manier

eTrex hebben 10“ zwart-wit vertoning verbeterde 2,2 die gemakkelijk om in om het even welke verlichtingssituatie is te lezen. Zowel duurzaam als bestand het water, wordt eTrex 10 gebouwd om de elementen te weerstaan. Zijn gemakkelijk te gebruiken interface betekent u in openlucht meer tijd genieten van en minder tijd op zoek zijnd naar informatie zult doorbrengen. eTrex 10 eigenschappen de legendarische hardheid die wordt gebouwd om de elementen te weerstaan. Stof, vuil, vochtigheid, water — niets is een gelijke voor deze navigator.

Vind Pret

eTrex 10 steunen die GPX-dossiers voor het overbrengen geocaching geocaches. Bezoek OpenCaching om uw geocaching avontuur te beginnen. Door paperless te gaan, helpt u niet alleen het milieu maar ook verbetert efficiency. eTrex sluiten 10 opslag en vertoningen informatie, met inbegrip van plaats, terrein, moeilijkheid, wenken en beschrijvingen, wat niet meer betekent die manueel coördinaten en document printouts ingaan. Upload eenvoudig het GPX-dossier aan uw eTrex 10 en begin voor geheime voorgeheugens te jagen.

Houd Uw Moeilijke situatie

Met zijn hoog-gevoeligheid, bepalen de plaats de WAAS-Toegelaten GPS-ontvanger en de satellietvoorspelling HotFix®, eTrex 10 snel van uw positie en precies en handhaven zijn GPS-plaats zelfs in zware dekking en diepe canions. Of u in diep hout of enkel dichtbij lange gebouwen en bomen bent, kunt u op eTrex 10 tellen om u te helpen uw weg vinden wanneer u het het meest nodig hebt.

Ga Globaal

eTrex zijn de apparaten allereerstee de consument-rang ontvangers die zowel GPS als GLONASS-satellieten kunnen gelijktijdig volgen. Wanneer het gebruiken van GLONASS-satellieten, de tijd die het voor de ontvanger aan „slot op“ in een positie is (gemiddeld) heeft genomen ongeveer 20 percenten sneller dan gebruikend GPS. En wanneer het gebruiken van zowel GPS als GLONASS, heeft de ontvanger de capaciteit om op 24 meer satellieten te sluiten dan gebruikend alleen GPS.

Plan Uw Volgende Reis

Neem last van uw volgende avontuur met BaseCamp™, software die u kaarten, waypoints, routes, en sporen bekijken en laat organiseren. Deze staat de vrije reis-plannende software u toe zelfs om Garmin Adventures te creëren dat u met vrienden, familie of medeontdekkingsreizigers kunt delen. BaseCamp toont topografische kaartgegevens in tweede of 3-D over het uw computerscherm, met inbegrip van contourlijnen en verhogingsprofielen.

Algemeen  
Fysieke afmetingen 2.1“ x 4,0“ x 1,3“ (5,4 x 10,3 x 3,3 cm)
Vertoningsgrootte, WxH 1.4“ x 1,7“ (3,6 x 4,3 cm);
2.2“ diag (5,6 cm)
Vertoningsresolutie, WxH 128 x 160 pixel
Vertoningstype transflective, zwart-wit
Gewicht 5 oz (141,7 g) met batterijen
Batterij 2 aa-inbegrepen niet batterijen ();
Geadviseerde NiMH of Lithium
Levensduur batterij 25 uren
Waterclassificatie IPX7
Hoog-gevoeligheidsontvanger Ja
Interface USB
Kaarten & Geheugen
Basemap Ja
Douane POIs
(capaciteit om extra toe te voegen
interessante locatie)
Ja
Waypoints/favorieten/plaatsen 1000
Routes 50
Spoorlogboek 10.000 punten, 100 bewaarde sporen
Openluchteigenschappen
Geocaching-vriendschappelijk Ja (Paperless)
Jacht/vissenkalender Ja
Zon en maaninformatie Ja
Gebiedsberekening Ja
Garmin Connect
Garmin Connect-compatibel systeem
(online gemeenschap waar u
analyseer, categoriseer en
aandeelgegevens)
Ja

 

Garminmerk Etrex10 Handbediend GPS met Groene Kleur voor het onderzoeken instrument 0

 

Wij kunnen het verschillende internationale exprespostbedrijf gebruiken, gewoonlijk, onze eerste keus zijn DHL. als u vereiste hebt gespecificeerd, te informeren gelieve ons vóór de orde.

 

Garminmerk Etrex10 Handbediend GPS met Groene Kleur voor het onderzoeken instrument 1

 

Onze Diensten

uw onderzoek zal binnen 24 uren worden geantwoord, stemmen in wij op elk ogenblik met uw e-mail en vraag.

onze producten zijn origineel en nieuwe 100%. en zij zullen zorgvuldig gecontroleerd worden alvorens wij hen uit verschepen.

wij verstrekken de garantie van de één jaarkwaliteit, binnen één jaar aangezien u de producten van ons kocht, zult u onze technologiesteun krijgen.

 

Bedrijfsinformatie

Garminmerk Etrex10 Handbediend GPS met Groene Kleur voor het onderzoeken instrument 2

Internationaal de Handelsbedrijf van Shanghai Galxy, Ltd die met zich het ontwikkelen, het onderzoeken en het produceren combineren. Ons bedrijf wordt gevestigd in Pudong Ontwikkelt Streek, en heeft twee dochterondernemingen: Co. van de de Melkweg Internationaal Handel van Shanghai, Ltd en Mato Opto-electrical High-tech Company. Ons bedrijf heeft het onderzoeken van centrum en fabriek in Changzhou.

Onze hoofdproducten zijn zoals volgend: totale post, elektronische theodoliet, automatisch niveau, laserniveau, omwentelingslaser, GPS, de sensor van de afstandslaser en toebehoren, zoals driepoot, prisma, pool, personeel en USB-kabel voor totale post. Ons bedrijf ontwerpt software voor vele binnenlandse en overzee fabrieken, bijvoorbeeld, Boif, TJOP, Stanley, en cst-Berger. Wij hebben krachtige capaciteit in technisch onderzoek, en de producten die wij hebben geavanceerde technologie en regelmatige prestaties hebben ontworpen. De niet-prisma totale post en het instrument van de absolute coderingmaatregel dat wij ons en hebben ontwikkeld geproduceerd hebben zeer concurrerende punten in de markt van het maatregeleninstrument.

Wij verwachten dat wij met meer partners van konden over de hele wereld samenwerken. Bovendien kunnen wij OEM de dienst voor bedrijven of handelaars doen die betere producenten in China willen vinden.

Ons doel is de beste het onderzoeken instrumenten in de wereld te produceren.

Ons doel moet globalize de markt, de kwaliteit internationaliseren en de winst maximaliseren!

 

 

Contactgegevens
Eva Hu

Telefoonnummer : +8617321261251

WhatsApp : +8618301928717