products

Heet verkopend Garmin Etrex 221x met Hoge Nauwkeurigheid in Voorraad voor Verkoop

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Garmin
Certificering: CE
Modelnummer: Etrex 221x
Min. bestelaantal: 1pc
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Met standaard Epxort-verpakkingsmanieren
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks per jaar
Gedetailleerde informatie
Basiskaart: Ja Toepassing: GIS-collector
Koppel: USB Waterclassificatie: IPX7
Spoorlogboek: 10.000 punten, 100 bewaarde sporen Type: buiten en binnen
Hoog licht:

Het hoge Apparaat van Nauwkeurigheids Handbediende GPS

,

Etrex221x Handbediend GPS Apparaat

,

IPX7 handbediende Gps Navigatiesystemen


Productomschrijving

Productenbeschrijving

Heet verkopend Garmin Etrex 221x met Hoge Nauwkeurigheid in Voorraad voor Verkoop 0Heet verkopend Garmin Etrex 221x met Hoge Nauwkeurigheid in Voorraad voor Verkoop 1
handbediend GPS
* Basemap wereldwijd
*“ zwart-wit vertoning 2,2, gemakkelijk om in om het even welk licht te lezen
* GPS en GLONASS-satellieten voor sneller het plaatsen
* Het Paperless geocaching
* 25 uurlevensduur batterij met 2 aa-batterijen
 
Zie de Manier
Het heeft“ zwart-wit vertoning verbeterde 2,2 die gemakkelijk om in om het even welke verlichtingssituatie is te lezen. Zowel duurzaam als bestand het water, wordt het gebouwd om de elementen te weerstaan.

Vind Pret
Het is steunen die GPX-dossiers voor het overbrengen geocaching geocaches. Bezoek OpenCaching om uw geocaching avontuur te beginnen. Door paperless te gaan, helpt u niet alleen het milieu maar ook verbetert efficiency. Upload eenvoudig het GPX-dossier aan uw eTrex221x en begin voor geheime voorgeheugens te jagen.

Houd Uw Moeilijke situatie
Of u in diep hout of enkel dichtbij lange gebouwen en bomen bent, kunt u op het tellen om u te helpen uw weg vinden wanneer u het het meest nodig hebt.

Ga Globaal
eTrex221x de apparaten zijn allereerstee de consument-rang ontvangers die zowel GPS als GLONASS-satellieten kunnen gelijktijdig volgen. Wanneer het gebruiken van zowel GPS als GLONASS, heeft de ontvanger de capaciteit om op 24 meer satellieten te sluiten dan gebruikend alleen GPS.

Plan Uw Volgende Reis
Neem last van uw volgende avontuur met BaseCamp™, software die u kaarten, waypoints, routes, en sporen bekijken en laat organiseren. BaseCamp toont topografische kaartgegevens in tweede of 3-D over het uw computerscherm, met inbegrip van contourlijnen en verhogingsprofielen.


Wij kunnen het verschillende internationale exprespostbedrijf gebruiken, gewoonlijk, onze eerste keus zijn DHL. als u vereiste hebt gespecificeerd, pls informeer ons vóór de orde.
Onze Diensten
uw onderzoek zal binnen 24 uren worden geantwoord, stemmen in wij op elk ogenblik met uw e-mail en vraag.
onze producten zijn origineel en nieuwe 100%. en zij zullen zorgvuldig gecontroleerd worden alvorens wij hen uit verschepen.
wij verstrekken de garantie van de één jaarkwaliteit, binnen één jaar aangezien u de producten van ons kocht, zult u onze technologiesteun krijgen.
Bedrijfsinformatie
Heet verkopend Garmin Etrex 221x met Hoge Nauwkeurigheid in Voorraad voor Verkoop 2
Internationaal de Handelsbedrijf van Shanghai Galxy, Ltd die met zich het ontwikkelen, het onderzoeken en het produceren combineren. Ons bedrijf wordt gevestigd in Pudong Ontwikkelt Streek, en heeft twee dochterondernemingen: Co. van de de Melkweg Internationaal Handel van Shanghai, Ltd en Mato Opto-electrical High-tech Company. Ons bedrijf heeft het onderzoeken van centrum en fabriek in Changzhou.

Onze hoofdproducten zijn zoals volgend: totale post, elektronische theodoliet, automatisch niveau, laserniveau, omwentelingslaser, GPS, de sensor van de afstandslaser en toebehoren, zoals driepoot, prisma, pool, personeel en USB-kabel voor totale post. Ons bedrijf ontwerpt software voor vele binnenlandse en overzee fabrieken, bijvoorbeeld, Boif, TJOP, Stanley, en cst-Berger. Wij hebben krachtige capaciteit in technisch onderzoek, en de producten die wij hebben geavanceerde technologie en regelmatige prestaties hebben ontworpen. De niet-prisma totale post en het instrument van de absolute coderingmaatregel dat wij ons en hebben ontwikkeld geproduceerd hebben zeer concurrerende punten in de markt van het maatregeleninstrument.

Wij verwachten dat wij met meer partners van konden over de hele wereld samenwerken. Bovendien kunnen wij OEM de dienst voor bedrijven of handelaars doen die betere producenten in China willen vinden.

Ons doel is de beste het onderzoeken instrumenten in de wereld te produceren.

Ons doel moet globalize de markt, de kwaliteit internationaliseren en de winst maximaliseren!
 

 

Contacteer ons
Co. van de de Melkweg Internationaal Handel van Shanghai, Ltd
VOEG toe: Rm.306-308, No.5-de Bouw, Jinglian-Road 439#, Minhang-District, Shanghai, China


Mijn van Whatsapp het aantal en van Wechat aantal is: +86 173 2126 1251
Gelieve voel vrij en me toe te voegen.
Ik zal meer details voor u tonen.

Het verheugen zich op het horen van u.
Eva

Contactgegevens
Eva Hu

Telefoonnummer : +8617321261251

WhatsApp : +8618301928717