Bericht versturen
products

GeoMato S900A 800 kanalen Multi Gnss-ontvanger Dual Frequency GPS-ontvanger

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GeoMato
Certificering: CE
Modelnummer: S800A
Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiable
Verpakking Details: KARTON
Levertijd: direct
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Gedetailleerde informatie
Producten naam: GNSS-ontvanger Kanalen: 800
Brand name: Geomato
Hoog licht:

800 Kanalen Multi Gnss-ontvanger

,

S900A GPS-ontvanger

,

Multi Gnss Dual Frequency GPS-ontvanger


Productomschrijving

GeoMato S900A 800 kanalen multi-gnss-ontvanger dual frequency gps-ontvanger

 

GeoMato S900A is uitgerust met een krachtig GNSS-bord met 600 kanalen en ondersteunt meerdere satellietconstellaties: GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO, inclusief L-Band-correctie.

Via het 4G GSM-modem is een snelle internetverbinding gegarandeerd voor de ontvangst van correctiegegevens en het beheer van de kaarten op de achtergrond.

In de verbazingwekkend compacte structuur zorgen de Bluetooth- en Wi-Fi-modules voor een altijd betrouwbare gegevensstroom naar de controller, en de geïntegreerde TX/RX UHF-radiomodem met selecteerbare frequenties maken de S900A tot het perfecte systeem voor een GNSS Base + Rover.

GeoMato S900A integreert een E-Bubble-sensor die het mogelijk maakt om moeilijke punten te meten terwijl de stok niet waterpas staat.Het is mogelijk om punten te meten met een helling van de paal tot 30°, zelfs in ruwe omgevingen en in de aanwezigheid van magnetische velden.

Dankzij de meetroutine die in de veldsoftware is geïntegreerd, is het beheer van de kantelfunctie eenvoudig en intuïtief.

MULTI CONSTELLATIE

GeoMato S900A biedt met zijn 600 kanalen een uitstekende real-time navigatieoplossing aan boord met hoge nauwkeurigheid.Alle GNSS-signalen (GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO) zijn inbegrepen, zonder extra kosten.

 

WEB UI-CONTROLE

Voor het initialiseren, beheren, bewaken van de instellingen van de ontvanger en het downloaden van gegevens met behulp van laptop of pc, smartphone of tablet met Wi-Fi-mogelijkheid.

 

ELEKTRONISCHE BEL

Op de S900A kan via E-Bubble direct in de software worden weergegeven of de mast verticaal staat en het punt wordt automatisch geregistreerd wanneer de mast waterpas staat.Dit maakt het verzamelen van punten extreem snel.

 

TWEE INTELLIGENTE BATTERIJEN

De dubbele sleuf voor twee Smart hot-swappable batterijen geeft u tot 12 uur gebruik van de geïntegreerde UHF-radiomodem.Het vermogensniveau kan worden gecontroleerd en gezien op de controller of direct op een led-balk op de batterij.

 

ROBUUSTE RTK

Met IP67-certificering garandeert GeoMato S900A operaties in verschillende soorten extreem zware omgevingen.

 

 

GeoMato S900A 800 kanalen Multi Gnss-ontvanger Dual Frequency GPS-ontvanger 0

Producten naam GNSS-ontvanger
Model S900A
Merk GeoMato

 

MULTI CONSTELLATIE

Stonex S900A biedt met zijn 600 kanalen een uitstekende real-time navigatieoplossing aan boord met hoge nauwkeurigheid.Alle GNSS-signalen (GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO) zijn inbegrepen, zonder extra kosten.

 

GeoMato S900A 800 kanalen Multi Gnss-ontvanger Dual Frequency GPS-ontvanger 1

 

Contactgegevens
Cindy Tang

Telefoonnummer : 0086 18301928717

WhatsApp : +8618301928717