products

Leica TS15 Gebruikte het Onderzoeken Instrumentenr1000 Reflectorless Totale Post

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zwitserland
Merknaam: Leica
Certificering: CE
Modelnummer: TS15
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 5 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 reeks per maand
Gedetailleerde informatie
Voorwaarde: Tweedehands brand name: Leica
model: TS15
Hoog licht:

gebruikte trimble totale post

,

tweede hand van de leica de totale post


Productomschrijving

Gebruikt het Onderzoeken Instrument Leica TS15 1“ nauwkeurigheidsr1000 reflectorless totale post

De Totale Post van Leicaviva TS15

De geavanceerde weergavefunctionaliteit en de software aan boord van Leica SmartWorx Viva combineren om tot dit de snelste weergave te maken Totale Post in de vloot. Leica Viva TS15 voegt een geavanceerde beeldsensor met unieke vangst-schets-verbinding functionaliteit toe die fotodocumentatie van plaatsvoorwaarden en hetbijgewoonde onderzoeken toelaat.

De stichtingen van de functionaliteit van de totale post kunnen worden gebouwd op om motor-aandrijving (m), Automatische Doelerkenning (ATR), een een tunnel gravende laser (G), PowerSearch (p) en Weergave (i) te omvatten. Naast deze zijn de 30m, 400m en 1000m reflectorless waaieropties.

 

zijn hoogst verfijnd instrument is betwistbaar belangrijkste stuk van een landmeter het van materiaal. om de meest veeleisende banen te voltooien in het woon of commerciële onderzoeken is het belangrijk om zeer het recentst in robotachtige totale posten te gebruiken. Dit verstrekt ook een rand voor concurrenten in de onderzoeksmarkt te houden.

Leica TS15 is de meest geavanceerde en gebruikersvriendelijke totale post momenteel op de markt die, de waaier van techniek, het kadastrale, woon en commerciële onderzoeken behandelen. Door de robotachtige totale posten van Leica TS15 met ingebouwde de software van Leica te gebruiken SmartWorx Viva, gebruikt het team van Perth van Landlandmeters de nauwkeurigste instrumenten op de markt die eenvoudige, makkelijk te gebruiken software opnemen.

Een standaard het werkprocedure voor landmeters zou zijn berekeningen op de computer voorafgaand aan het uitgaan aan de werkplek te voltooien. Eens bij de werkplek, kunnen de het opstellen plannen en de berekeningen gemakkelijk op de hand worden overgebracht - gehouden robotachtig controlemechanisme via de kabel of de duimaandrijvingsverbinding van USB. Staan de gemakkelijk genavigeerde menu's dan de landmeter toe om de gegevens te bekijken en voor het onderzoek voorbereidingen te treffen of snel op te stellen. De uitvoer van voltooide onderzoeksgegevens wordt behandeld op dezelfde eenvoudige manier zoals de invoer van gegevens, zeer toevoegend aan een tijd efficiënte methode voorafgaand aan het beëindigen van onderzoeksberekeningen.

De robotachtige mogelijkheden van de Totale Post van Leica TS15 verstrekken volledige controle voor de individuele landmeter terwijl het voltooiing van het onderzoek. De dagen van het hebben van een misschien onbetrouwbare ketting-mens zijn gegaan toe te schrijven aan het robotachtige vermogen van TS15. De landmeter draagt een controlemechanismezaktelefoon die radio aangesloten aan de totale post is. Het controlemechanisme verleent volledige toegang tot de totale postmenu's en versnelt uiteindelijk drastisch alle onderzoek en opgestelde banen.

De totale Post van Leica strekt zich allen uit heeft de eigenschap van het Machtszoeken die een eigenschap uniek aan Leica is. Deze eigenschap van het Machtszoeken staat de landmeter toe om de totale post op het prisma gemakkelijk te sluiten hij terwijl robotically het werken gebruikt. De totale post roteert terwijl het sturen van een verticale laserventilator. Zodra deze laserfan het prisma in gebruik ontdekt, houdt op de totale post het roteren en nauwkeurig sloten op het prisma zodat het werk met weinig vertraging kan verdergaan.

De landlandmeters Perth investeren in het recentste Leica-materiaal voortdurend zo alle banen geen kwestie hoe groot of klein op een tijd en een rendabele manier voor de cliënt worden voltooid.

 

 

Contactgegevens
Cindy Tang

Telefoonnummer : 0086 18301928717

WhatsApp : +8618301928717