products

GNSS-Gps RTK van het Ontvangersufo U5 met 800 Kanaal8gb Geheugen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: UFO
Certificering: CE
Modelnummer: U5
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Met Standaardepxort-Verpakkingsmanieren
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000pcs per jaar
Gedetailleerde informatie
Kanaal: 800 kanalen Garantietijd: Één Jaar
Certificaat: Ce De interface van de datumlijn: USB-TYPE C
Batterij: 3.8V 5200MAH Naald: JA
Hoog licht:

8GB geheugengnss Ontvanger

,

UFOu5 Gps RTK Ontvanger

,

800 Kanaalrtk Ontvanger


Productomschrijving

Productomschrijving

UFOu5 nieuwe type traagheidsnavigatiertk reeks. Wij keuren een nieuwe die GNSS-technologie goed op tianqinchuan, 800 volgende kanalen, en volledig mechanisme van het steunbds3 het satellietsignaal wordt gebaseerd, en steunen de ontvangst van het 31 frequentiepunt om alle satellietsystemen van GNSS en alle frequentiebanden te steunen. 940g van klein lichaam wordt gevuld met een combinatieantenne, een volledige het netwerkmodule van 4G, een volledig band compatibel radiostation en een intelligent besturingssysteem door ons, kleiner en sterker.1.jpg2.jpgMIAOSHU.jpg

Verpakking & het Verschepen

PACKING_

Onze Diensten

1. Garantie: 12 maanden wordt garantie aangeboden voor onderzoeksmateriaal. 6 die maanden garantie voor onderzoekstoebehoren wordt aangeboden. De garantie komt in efficiënt uit de uw dag ontvangt goed.
2. Reparatie in garantie: Wij zijn verantwoordelijk voor het leveren van nieuwe delen voor het herstellen. De ronde maniervracht zal door ons worden geladen. Als het noodzakelijk is, zal het product worden vereist om terug naar ons te herstellen de dienstcentrum te verzenden, wordt de ronde maniervracht geladen door ons. Onze ingenieur zal in uw bureau voor speciaal geval herstellen.
3. Reparatie uit garantie: Wij zullen verwante delen aan commerciële kosten aanbieden. De vracht zal door ons worden gedeeld
4. Opleiding en kaliberbepaling: Onze ingenieur is gekwalificeerd voor opleiding en kaliberbepaling voor GNSS en Totale Post op plaats. Wij bieden deze dienst aan bulkorder aan terwijl de klant vereiste heeft.
5. De technische ondersteuning wordt aangeboden 24/365.

Bedrijfsinformatie

Internationaal de Handelsbedrijf van Shanghai Galxy, Ltd die met zich het ontwikkelen, het onderzoeken en het produceren combineren. Ons bedrijf wordt gevestigd in Pudong Ontwikkelt Streek, en heeft twee dochterondernemingen: Co. van de de Melkweg Internationaal Handel van Shanghai, Ltd en Mato Opto-electrical High-tech Company. Ons bedrijf heeft het onderzoeken van centrum en fabriek in Changzhou.

Onze hoofdproducten zijn zoals volgend: totale post, elektronische theodoliet, automatisch niveau, laserniveau, omwentelingslaser, GPS, de sensor van de afstandslaser en toebehoren, zoals driepoot, prisma, pool, personeel en USB-kabel voor totale post. Ons bedrijf ontwerpt software voor vele binnenlandse en overzee fabrieken, bijvoorbeeld, Boif, TJOP, Stanley, en cst-Berger. Wij hebben krachtige capaciteit in technisch onderzoek, en de producten die wij hebben geavanceerde technologie en regelmatige prestaties hebben ontworpen. De niet-prisma totale post en het instrument van de absolute coderingmaatregel dat wij ons en hebben ontwikkeld geproduceerd hebben zeer concurrerende punten in de markt van het maatregeleninstrument.

Wij verwachten dat wij met meer partners van konden over de hele wereld samenwerken. Bovendien kunnen wij OEM de dienst voor bedrijven of handelaars doen die betere producenten in China willen vinden.

Ons doel is de beste het onderzoeken instrumenten in de wereld te produceren.

Ons doel moet globalize de markt, de kwaliteit internationaliseren en de winst maximaliseren!

3

Contacteer ons

Co. van de de Melkweg Internationaal Handel van Shanghai, Ltd
VOEG toe: Rm.306-308, No.5-de Bouw, Jinglian-Road 439#, Minhang-District, Shanghai, China

Whatsapp/Wechat/Skype: +86-173 2126 1251

Contactpersoon: Eva Hu

Contactgegevens
Eva Hu

Telefoonnummer : +8617321261251

WhatsApp : +8618301928717